Spanje

Spanje heeft sinds onze eerste wandelvakantie in 2011 ons hart veroverd. We zijn verrast door de diversiteit en schoonheid.

In oktober 2011 deden wij een wandelvakantie in de Sierra de Guara. Een prachtig gebied met kloven waar wij een wandeltrektocht maakte via SNP. Hierbij kwamen we langs kleine dorpjes ver weg van de stad maar ook totaal verlaten dorpen waar de natuur en dieren de baas nu zijn. We besloten deze vakantie met een bezoek aan de stad Barcelona.

SNP Wandelvakantie Sierra de Guara

Lees ons verslag van deze Wandelvakantie Sierra de Guara

In november 2015 besluiten we terug te gaan naar Spanje. We kiezen nu een gebied uit in het zuidwesten van Spanje: de Sierra de Aracena. We komen terecht op de website van Molino Rio Alajar. Een prachtig landgoed met 6 vakantiehuizen op een terrein waar vroeger een molen aan de rivier van Alajar stond, vanwaar de naam Molino Rio Alajar. Zij organiseren een wandelweek samen met nog 2 accommodatie’s in de regio. Een echte aanrader wat ons betreft want de omgeving is prachtig maar ook de accommodaties zijn zeer goed. We combineerden deze vakantie met een bezoek aan de stad Sevilla.

Website van Molino Rio Alajar

Lees ons verslag van onze wandelvakantie Sierra de Aracena